Seznamte se: Zuzka Opatrná

zuzka 3_1

Zuzko jaká je tvá pozice v Krmiva u Toma a jak vypadá tvůj běžný pracovní den?

V krmivech zastávám funkci referentky objednávkového oddělení. Mou náplní práce ve firmě je vyřizování objednávek z e-shopu a převážně komunikace se zákazníky. Každý den mě čeká vyřizování e-mailů od zákazníků nebo třeba telefonická komunikace se zákazníky, když je například potřeba upravit objednávka. Následně komunikuji se skladem, kam posílám objednávky a poté se expedují.

Jak dlouho v krmivech pracuješ? Jaké byly tvé začátky a jaká je pro tebe práce dnes?

V Krmivech pracuji od konce března 2021. Začátek byl pro mě náročný! Musela jsem zpracovat spoustu nových informací. Průběžně jsem se učila v různých počítačových programech. Musela jsem se zorientovat v celém našem sortimentu a dnes i ráda poradím s výběrem zboží.

zuzka 1

Co máš na své práci nejraději a co je pro tebe naopak výzva?

Jako velké plus na své práci beru komunikaci se zákazníky. S radostí se snažím každému zákazníkovi pomoci při výběru nebo výměně zboží.

Práce mě baví už jen proto, že máme super kolektiv, který táhne za jeden provaz. Díky skvělému kolektivu jde vše hladce a dosáhneme společného pozitivního výsledku. Výsledkem naší práce je spokojený mazlíček a jeho pán s úsměvem na tváři.

Povíš nám, jak ráda trávíš svůj volný čas?

Ve svém volném čase ráda chodím na procházky se psem nebo jezdím na kole. Když je chuť a nálada, zahraji si na klavír nebo popadnu malířské plátno a jdu vytvořit nějaké umělecké dílo. Mojí zálibou je také pečení různých dobrot, které nikdy s výbornou kávičkou neomrzí. S veškerým volným časem umím zahýbat.

Máš doma nějaká milovaná zvířátka?

Každý den na mě doma čeká milované a věrné zvířátko fenka německého ovčáka Sindy a také chlupatá činčilí kulička se jménem Gogyna. Zahradu nám zdobí 40 slepic v ohrádce.

zuzka 4