Seznamte se: Martin Hruška

Martin 1

Jaká je náplň tvojí práce? Jak vypadá tvůj běžný den?

Jakožto nákupčí musím dohlédnout na to, abychom měli neustále naplněný sklad všemi produkty. Každý den tedy objednávám zboží u našich dodavatelů, komunikuji s nimi, popřípadě zjišťuji skladovou dostupnost u produktů, které dodavatel nemá skladem. Tyto informace dále předávám kolegyním z expedičního oddělení.

Co tě v práci nejvíce baví? Je pro tebe něco náročné?

Baví mě, jak se Krmiva neustále rozrůstají, a máme tak čím dál větší záběr a to jak z hlediska nabídky zboží, tak i nabídky pro naše zákazníky, například v podobě Farmaparku. Dále jsem rád za kolektiv, člověku pak práce lépe utíká a dost často se při tom i zasměje.

Ze začátku pro mě bylo náročné, když mi něco narušilo plán, který jsem si na začátku dne vytyčil. Nyní jsem se s tím již naučil pracovat. :)

Martin 2

Jaké vlastnosti/dovednosti/schopnosti jsou pro tvoji práci nejdůležitější?

Určitě je potřeba být pozorný a hlídat si počty kusů a balení, které objednávám. Není příjemné, když vám například přijde o 20 pytlů krmení více, než jste původně zamýšleli. Což se mi během mých začátků bohužel stalo. :) Určitě zde platí rčení dvakrát měř a jednou řež. Také bych asi zmínil flexibilitu a včasné řešení náhle vzniklých situací, kterých není málo.

Máš doma nějaká zvířátka a co nejraději děláš ve volném čase?

Již nějakou dobu zvířátko bohužel nemám, nicméně k nám chodí na hlídání psík od švagrové a švagra. Rád si jdu zaběhat, zacvičit, nejvíce ale trávím čas s mojí ženou, se kterou jezdíme na různé výlety.

Martin 3