Seznamte se: Zdeni Dušková

DSC_0419K

DSC_0398 (1)KZdeni, jak dlouho už pracuješ v Krmivech a jaká je tvoje náplň práce?

V Krmivech pracuji již rok. Momentálně mám na starosti prodejny, aby byly plné zboží a zákazníkům se u nás dobře nakupovalo. Částečně mám „pod palcem“ vznikající farmapark, aby zvířátka měla své oblíbené krmení a byla zdravá. V neposlední řadě sem takový „malý zásobovač“, aby měl každý zaměstnanec vše, co pro svou práci potřebuje.

Vzpomeneš si na tvůj první den v práci a začátky v Krmivech? Můžeš je porovnat s dneškem?

To jsme měli ještě kancelář v malé, ale útulné plechové buňce v areálu Pletiva Dobrý a Urbánek. Čekaly tam na mě kolegyně a kolega a zadávali jsme první produkty na e-shop. Dnes máme krásné kanceláře v nově zrekonstruované budově v areálu Krmiv.

Když jsem přišla do našeho prvního skladu, byla tam spousta právě dovezeného zboží, které bylo potřeba zkontrolovat podle dodacích listů a uklidit do regálů. Dnes je sklad několikanásobně velký, 100% organizovaný a dokonce není jen jeden. ????

Co tě nejvíce baví na práci v Krmivech a co je pro tebe naopak náročné?DSC_0416 (1)K

Je úžasné a zároveň náročné být ve firmě, která právě vzniká a vyvíjí se. Ale zase jsem si mohla vyzkoušet, jaké to je starat se o objednávky z eshopu, vyřizovat reklamace a balit první balíčky pro naše zákazníky. Pomáhala jsem s tvořením prodejen a zákazníkům s výběrem zboží. Nejvíc náročné jsou pro mě změny. Vzpomínám si, že na pohovoru jsem říkala, že změny nejsou má silná stránka a tady je jich někdy opravdu spousta. Změny jsou ale zapotřebí, aby naše práce dostala ten správný směr, pracovalo se nám všem dobře a zákazníci byli spokojení.

Jaké vlastnosti/dovednosti/schopnosti jsou pro tvoji práci nejdůležitější?

Myslím, že pečlivost – aby zákazníci měli své zboží včas, zvířátka měla co jíst a dál je potřeba být ochotna pomoct. Někdy zákazníci netuší, co pro své mazlíčky potřebují a my jim můžeme poradit.

Jaká zvířátka najdeme u tebe doma?

Doma máme tři psy, tři kocoury, rybičky, slepičky, králíky a prasátko Pepinu. O ty se ale stará můj úžasný manžel a někdy mu pomáhají i naše dospívající děti.

Co ráda děláš ve svém volném čase?

Nejraději vyrážím s manželem na výlety na motorce, čtu knížky a chodím na procházky.

 
241162972_1276805879419230_536883588830768627_n