Seznamte se: Pavlína Životová

paja

Pájo, jak dlouho pracuješ v Krmivech a na jaké pozici?

Do Krmiv jsem nastoupila na podzim roku 2021 a mé místo je na prodejně v Ledcích. Pracuji jako prodavačka. 

Co je náplní tvé práce a jak vypadá tvůj běžný den?

Mojí prací je v první řadě zákazník. Snažím se poradit s výběrem zboží, starám se o prodejnu, aby byla čistá a zboží bylo na svém místě, vyřizuji objednávky, které si zákazník přeje vyzvednout na prodejně, vydávám a přijímám balíčky od Zásilkovny, kterou tady máme, kontroluji zboží, aby bylo vše v pořádku a starám se o králíčka s činčilou, aby jim bylo u nás dobře.

Jaké vlastnosti a dovednosti musí mít člověk na tvé pozici?

Člověk by měl být určitě komunikativní a hlavně by měl být ochotný se přiučit novému a rozšiřovat si obzor co se krmiv i potřeb pro zvířátka týká.

Co tě v práci nejvíce baví a co je pro tebe náročné?

V práci mi to celkově baví, vždy mi to rychle uteče. Díky skvělému kolektivu tu není nuda a co si vyloženě užívám, je, když si přijde pejsek vybrat na prodejnu sám. I náročné dny jsou, ale vše se dá zvládnout. 

Co ráda děláš ve volném čase?

Čas věnuji hlavně věcem kolem našich kluků. Chodíme na hasiče, jezdíme po závodech, někdy mi můžete potkat i jako rozhodčí a příležitostně se postavím na startovní čáru jako závodnící. Abych si alespoň trochu odpočinula, chodím využít trochu toho klidu a relaxu do Farmaparku u Toma, nebo vyrazím s naším psem na procházku. Občas se stane, že zasednu k počítači a vytvořím nějaké video, nebo si zahraju online hru.