Seznamte se: Monika Latochová

Jak vypadá tvůj běžný den v práci? Co všechno máš na starosti?

Každé ráno se nejprve postarám o naši korelu Karla, aby měl čisto, čerstvé jídlo a vodu.

Zkompletuji objednávky z e-shopu, které si zákazník vyzvedne na naší prodejně. Následně otvírám prodejnu a těším se na první zákazníky. Každého z vás přivítám s úsměvem. :) Starám se o to, aby byla prodejna dobře zásobovaná a byl zde pořádek a čisto. Během dne dělám objednávky zboží, které je potřeba doplnit. V průběhu dne doplňuji zboží do regálů a kontroluji zboží, aby bylo v pořádku.

Celý den také odpovídám na dotazy zákazníků na našem online chatu, emailu a telefonu.

Co tě v práci nejvíce baví a co je pro tebe náročné?

Největší radost mám ze zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí. Občas někdo přijde jen poděkovat, že se pejskovi například zlepšil zdravotní stav, když začali krmit granulemi, které jsme jim doporučili. To je velmi milé. Úplně největší radost mám, když zákazník přijde přímo se svým mazlíčkem a já se s ním můžu pomazlit, nebo mu dát nějakou dobrotu, kterou mám vždy u sebe. :)

Jediné náročné (co mě štve) pro mě je, když na prodejně nemáme to, pro co zákazník přišel. Nestává se to naštěstí moc často, protože naše prodejny jsou momentálně zásobované minimálně 3x týdně.

monča3 (1)

Máš nějaké domácí mazlíčky?

Momentálně mám doma seniora zakrslého králíčka Gucciho, dvě morčecí juniorky Gigi a Kamena a dvě kočky Lumpí a Lady. Do budoucna bych ráda i psa.

Co ráda děláš ve volném čase?

Ve volném čase se hlavně věnuji svému synovi. Rádi spolu hrajeme deskovky, chodíme plavat, hrát tenis, jezdit na bruslích. Večer si ráda čtu knihy.

Občas se sejdeme s kolegyňkami a zahrajeme si Dračí doupě. :)

monča2