Seznamte se: Lucka Fryčová

Skype_Picture_2022_06_21T05_38_26_367Z

Lucko, jak dlouho pracuješ v Krmivech a na jaké pozici?

V Krmivech pracuji již od úplného začátku – věnovala jsem se Krmivům ještě dříve, než se spustil e-shop a otevřela první prodejna. Pracuji v marketingovém oddělení.

Jaká je tvoje náplň práce?

Náplň mé práce je docela různorodá. Vytvářím grafiku na web, sociální sítě, různé cedule a třeba i billboardy, píšu texty na blog, fotím produkty, starám se o naše sociální sítě, vymýšlím akce a soutěže, pracuji také na e-shopu, tvořím newslettery, zařizuji různé reklamní kampaně v off-linu a tak podobně.

Co tě v práci nejvíce baví a co je náročné?

Nejvíce mě baví, když vidím spokojené zákazníky na prodejně nebo když zákazníci posílají fotky zvířátek s našimi produkty. Z těch mých činností je to psaní článků na téma, které mne baví a rozumím mu nebo tvorba grafiky. Náročné je pro mne někdy časově skloubit všechny úkoly a realizace nápadů. 

Skype_Picture_2022_06_21T05_38_29_626Z

Jaké vlastnosti a dovednosti musí mít pracovník na tvé pozici?

Je fajn se alespoň trochu vyznat ve zvířatech a jejich potřebách, znát také „psychologii“ zákazníka, být kreativní a cílevědomý. V mém případě je také výhodou umět s grafickými programy. :)

Prozradíš, co děláš ve volném čase?

Svůj volný čas nejraději a nejčastěji věnuji příteli, rodině a mému štěňátku Muffinovi. Ráda jezdím na výlety, čtu knížky a koukám na filmy, věnuji se psím sportům (agility, frisbee), tréninku poslušnosti a psích triků, občas něco uvařím a upeču a jako „správná holka“ také ráda nakupuji.

Skype_Picture_2022_06_21T05_38_20_678Z