Seznamte se: Jitka Svobodová

1635240958521

Jitko, jak dlouho pracuješ v Krmivech a jaká náplň tvé práce? Popiš nám tvůj běžný den.

V Krmivech pracuji od dubna, kdy jsem se vrátila po mateřské dovolené do pracovního procesu. Mým úkolem ve firmě je vyřizování reklamací, evidence odpisů, komunikace se zákazníky na hlavní infolince a komunikace s dopravci. Každý den před vyřízením nových objednávek mrknu na e-mailové požadavky zákazníků. Následně vyřizuji reklamace objednávek. Potom se vrhnu na vratky od dopravců a zákazníků, vytvářím následně dobropisy a skladové doklady. Mezitím zvedám telefon na hlavní lince Krmiv a odpovídám na dotazy zákazníků.

Vzpomeneš si na tvoje začátky ve firmě? Můžeš porovnat, jaké to bylo tehdy a jaké je to pro tebe dnes?

Měla jsem výhodu, že před mateřskou dovolenou jsem pracovala na podobné pozici v sesterské firmě Krmiv. Znala jsem tedy počítačové programy a nástup pro mě nebyl tak náročný. Musela jsem se však naučit orientovat v úplně jiném sortimentu zboží, což šlo díky skvělým kolegům snadno. Časem mi přibyly nové úkoly, tak se stále učím něco nového a moje práce tak není jednotvárná.

1635240961626

Co tě nejvíce v práci baví a co je naopak pro tebe náročné?

Moje práce je být napůl v kanceláři a napůl ve skladu, to mě opravdu baví. Nerada sedím na jednom místě a jsem ráda mezi lidmi. A náš kolektiv je opravdu perfektní. Navíc v našem areálu je nádherný farmapark plný zvířátek, která si člověk může i pomazlit. Takže když nemám svůj den, jdu si pohladit moji oblíbenou ovečku a jsem zase zpátky na pozitivní vlně. Heslo naší firmy je dělat vše s úsměvem, takže ani reklamace se u nás nemusíte obávat a jsem ráda, že produktem mojí práce je spokojený zákazník, který nás doporučí dál.

1635240963443

Prozradíš nám, co ráda děláš ve volném čase?

Mám dvě holčičky, kterým věnuji veškerý volný čas. Rádi malujeme kamínky, chodíme na procházky a výlety, pracujeme na zahradě a tvoříme ze všeho možného. U nás doma to vypadá jako ve výtvarné dílně. :) Pořídili jsme si s rodinou dům s velkou zahradou, takže nuda u nás nemá šanci, stále je co dělat.

Najdeme u tebe doma nějaká zvířátka?

Letos nám bohužel odešla naše fenka jack russel teriéra a zatím nejsme připraveni na nového člena rodiny. Zvířátka si moje děti užívají u babiček, které mají pejsky, kočičky, rybičky, slepice a andulky.

1635240965654