Zpracování a uchování osobních údajů v souladu s novou legislativou EU

Níže jsme pro vás vše sepsali ⇒ stručně a srozumitelně (úplné znění pak naleznete zde)

Správce

  • Krmiva u Toma s.r.o.
  • Ostatní zpracovatelé
    • poskytovatel e-shopového řešení – Shoptet
    • poskytovatel e-mailingového řešení – Ecomail
    • poskytovatel CRM systému – Raynet
    • zpracovatel uživatelského hodnocení – Heureka.cz

Jaké údaje zpracováváme?

» Neregistrovaný uživatel, který dokončil objednávku

  • Osobní údaje jsou získávány pouze za účelem uzavření kupní smlouvy, možnosti kontaktovat zákazníka a následně mu doručit zboží.

» Pouze registrovaný uživatel nebo uživatel, který vyplnil kontaktní/poptávkový formulář

  • Osobní údaje jsou získávány pouze za účelem:
    • uzavření kupní smlouvy, možnosti kontaktovat zákazníka a následně mu doručit zboží,
    • možnosti reagovat na dotaz,
    • možnosti reagovat na poptávku na zboží.

» Uživatel, který udělil souhlas se zpracováním osobních údajů

Týká se například odběru obchodních sdělení.

  • Osobní údaje jsou zpracovávány za účelem zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  • Zrušit odebírání reklamních sdělení můžete provést například v každém, námi zaslaném, emailu, nebo po přihlášení do uživatelské sekce v našem e-shopu.

Vaše práva

  • Právo na přístup ke svým osobním údajům.
  • Právo opravu osobních údajů, popřípadě omezení zpracování.
  • Právo na výmaz osobních údajů.
  • Právo vznést námitku proti zpracování.
  • Právo na přenositelnost údajů.
  • Právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce.
  • Právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno vaše právo na ochranu osobních údajů.

Pro více informací: